Kulans Elliot

Direktlänk till inlägg 4 maj 2011

Tänt var det här.... och Karate-Kulan

Av Elliot - 4 maj 2011 00:45

I´m back.....

Äntligen är jag här igen, ni tror väl kanske att jag har gått upp i rök .... och det för mig osökt in på min senaste eskapad. SE OCH LÄR (hur man inte skall göra)

 

När Kulan kom hem från jobbet i går ställde  hon sin handväska på hällen på spisen (!!!!! ) Eftersom hon jobbar på restaurang så luktar hennes väska oemotståndligt gott så den måste ju undersökas.

Jag hoppade upp på spisen och kom åt ett vred till en platta och då gick det så här....

  Jag tycker faktiskt att det var Kulans fel... man ställer inte väskor på spisen, eller hur!!!  Husse säger alltid att Kulan är en mästare på att bränna pengar så jag försökte bara att hjälpa henne :-)  Nej skämt åsido, man skojar inte om sådant här för det kunde gått riktigt illa. Jag vet att jag inte får hoppa på spisen, men jag var tvungen att kolla så det inte låg en saftig biff i väskan.....

  

  Kulan,,, det var inte meningen

 

Häromdagen var vi hos Mia, det gillar jag för alla bara älskar mig och kramar mig

   Mmmmmmm.... gose Emma....

  

 

   Mmmmmmm.... goseMia

  Mmmmmm... goseAnton...

 

Men så PLÖTSLIGT bryts förtrollningen

  Ja ni ser själva..... pinsamma Kulan. Det skulle tas kort på Anton och vem dyker upp då!!!

  Så skall det se ut...

  Meeeen, då dyker hon upp igen som gubben ur lådan, Pinsamt!!!

  Herregud ta mig här ifrån.

  Talking to me!!!

Förresten... Kulan och jag vann en tävling häromdagen.

Man skulle göra en pratbubbla med text i till ett foto.

Gå in på http://tassintryck.blogspot.com/ och kolla

 

 
 
Rudi

Rudi

4 maj 2011 07:28

Asså jag såg din brandövning på fejan redan, så chocken hade lagt sig. Men hur kan Kulan lägga matluktarväskan på spisen av alla ställen? Tror 17 att du skulle upp och kolla. Matten ryser när hon ser foton, hälsar hon.
Själv skulle jag vilja sparka och busa så där i pyjamas jag också! Ha en mysig dag!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Hillman

Hillman

4 maj 2011 10:15

Pratbubblan var riktigt bra matten skrattade gott, hihi. Du det där med väskan på spisen hade kunnat gå riktigt illa prexis som när katterna hoppade upp på spisen hos mattes äldsta valp. De har induktion med tuchknappar eller va det heter, i alla fall så startade de spisen, bara det att det stod en kastrull med lite mat kvar i, det blev rökutveckling och brandlarmet tjöt. De har i alla fall kopplat in barnspärren på spisen så nu kan inte katterna starta den igen. Jag antar att ni har vanliga vred på eran spis men det ska finnas något sorts knappskydd för klåfingriga barn, hoppsa att det löser sig. Klart att du ville nosa i väskan, här ställer matte väskan på golvet ibland annars blir det på bordet om hon har något i den som inte vi får röra, hihi.

Taxpussar i mängd till stackars Elliot.

http://taxar.bloggagratis.se

 
Ludde

Ludde

4 maj 2011 12:44

Förstår att du försöker stoppa ned hela huvudet i vattenskålen som en struts när den där randiga spindelkvinnan sjåpar sig på bilderna! Det blev ju värsta bilden på Anton när hon väl kom undan... Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Salle

Salle

5 maj 2011 01:44

Käringar säger jag bara... Borde inte Kulan vara glad att du hjälpte henne att bli av med väskan? Hade hon inte sagt att hon ville ha en ny väska ;) Nej, det är inte lätt att leva hundliv ;)

http://sallesblogg.elvinsson.se

 
Hector

Hector

5 maj 2011 10:57

Ooppps nämen så du gör Elliot.
Näe det var inte ditt fel alls, det var faktiskt din matte, för precis som du säger så ska man väl ändå inte lägga väskor på spisar - eller ? Himla tur att det inte blev värre. En väska kan man byta ut, det är inget problem.
Kul att se att du ibland lämnar små påminnelsaer på din blogg i alla fall. Ibland blir det ju bara så att man inte hinner allt man vill göra.
Anton ser farlig ut ! Men den där randiga typen, hur kom den in på bilden ????
Ha nu en skön vecka ! Nospussar till dig !

http://rocketbus.bloggagratis.se

 
Bengta & Smilla

Bengta & Smilla

5 maj 2011 11:40

Hetaste kille i stan eller, nu får du ta och coola ner lite det börjar bli svettigt att läsa här. Det var tur det gick bra och att du inte brände dig söta Elliot. Pratbubblan den gilla vi! Och du inga mera majbrasor nu!

http://www.lagottobella..com

 
Stella o Doris

Stella o Doris

9 maj 2011 07:57

Hej på dig handväskebrännaren! Tycker att ni ska skaffa er ny spis så vi slipper vara oroliga, sen behöver nog Kulan en ny väska oxå, kanske finns brandsäkra sådana?? Vi ska snart till Mia på kollo, ses vi då?

Kram på dig!

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
Älsa o Ästher

Älsa o Ästher

11 maj 2011 15:41

jamen jösses så tokigt det kunde ha slutat!!! Tur det "bara" slutade med en bränd väska...vi har en låsknapp på våran spis så vi inte kan sätta på den och sen får INGEN ha saker på den..fast matte "ställer" saker där ibland ändå men då får hon bannor av mosters Pelle för han är brandman och har sett alltför mycket såna bränder!!! Men nu har väl Kulan lärt sej hoppas vi:)
Hihihi vi tycker Kulan verkar ha talang för det där med karate...kanske hon ska vara me i det där tv programmet talang?=)))

http://leonland.bloggplatsen.se

 
Buttons 0 Floridatjej

Buttons 0 Floridatjej

14 maj 2011 14:13

Oh du miilda bananer vad det kunde ha gått illa...........men vem fasen ställer väskan på spisen ???? Tur allt gick bra, och Kulan har säkert skoj med att inhandla en ny väska.............skickar många blötpussar

http://floridatjej.bloggplatsen.se

 
Edith

Edith

14 maj 2011 15:42

Det kunde ha blivit en riktig rysare med handväskan på spisen. Tur att det gick så bra som det gjorde. Colliekramar

http://www.parisercollie.blogg.se

 
Wille

Wille

24 maj 2011 14:20

Men hallå Kulan och Elliott, har ni gått i ide nu eller ? Hörru polarna jag vill ju se dig och Sacco spela fotboll och jaga mössor och annat. Sedan saknar jag Hugo Hult också. Han é så fulsöt (mattes ord) Vart har ni tatt vägen ??????

http://willebus.bloggagratis.se

 
Primo och Acke

Primo och Acke

24 maj 2011 16:52

Ja du den storyn har nog spritt sig till nordligaste punkten i vårat avlånga land och fortsätter säkert runt jorden oxå!;)Matte säger att det är tur att inget värre hände...värre? Fan det var väl det värsta som kunde hända INGA BIFFAR I VÄSKAN! Du tycker Kulan är pinsam....jo du vi har samma problem med våran matte oxå...SUCK ibland önskar man att man kunde fly till ngn avlägsen strand....
voff och tjoff från oss i linköping!

http://minahundarochjag.blogg.se

 
strövelstorpslagottona

strövelstorpslagottona

29 maj 2011 23:18

Jädrans vilka hyss du hittar på. Vi har också gjort likadant, vi är väl LAGOTTO. Vi har också fått en ny häll med Lagottospärr. Ta det nu lugnt så inte Kulan får hjärtsnörp.
pussar pussar pussar

http://lagottoflickorna.bloggplatsen.se

 
Älsa o BollnäsTrollet

Älsa o BollnäsTrollet

1 juni 2011 06:53

Hallåååå vart tog du vägen nu då Elliot?? Pyromanat nåt mer då??;)

http://leonland.bloggplatsen.se

 
floridatjej åButtons

floridatjej åButtons

2 juni 2011 13:09

Vi saknar dig..........

http://floridatjej.bloggplatsen.se

 
Doris och matte

Doris och matte

23 juni 2011 14:00

Hoppas du får en fin midsommarhelg, Elliot. Hoppas vi får läsa om lite nya bus sen!
Kram Doris

http://lagottodoris.bloggplatsen.se

 
Folke

Folke

23 juni 2011 22:18

Tja. Folke här. Tack för att du tittade in hos mig på bloggen. Matte är bestört. Du ska tydligen INTE lära mig några hyss säger hon. Vad hon menar vet jag inte? Jag provade hennes tålamod igår. Bet sönder hennes nya (dyra) jeans. Mums! Hon blev ledsen, men vem bryr sig? Jeans är gott. Och hon tittade inte på mig på säkert fleeeera minuter. Jag, prinsen, kungen, kejsaren, kräver uppmärksamhet.

Det är tur att både du och jag har ett fördelaktigt yttre så man kommer undan lätt.
Kram Folke

http://dagensfolke.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Salle

3 augusti 2011 19:50

Jamen tror jag du gick upp i rök i alla fall... HALLÅåååååååå....... Jorden kallar :)

 
Ingen bild

Älsa o BollnäsTrollet

22 september 2011 07:02

näee nu får ni allt ta o uppdatera=)

 
Ingen bild

Älsa o Ästher

24 december 2011 08:44

Gooood Juuuul snygging=)

 
Ingen bild

Älsa o BollnäsTrollet

31 december 2011 11:39

Tack tack för slafspussen=)
önskar er ett riktigt Gott Nytt År och så hoppas vi och önskar att ni snart uppdaterar:)

 
Ingen bild

Älsa o Bollnäsa

13 januari 2012 18:02

Tack!! ja nu hoppas vi att allt blir bra!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elliot - 25 mars 2011 00:09

"ELLIOT!!!!! res på dig, jag ser att du har hittat på något", sa Kulan när jag låg så här fint i min säng. "Nää jag är bara lite trött", sa jag..    "ELLIOT!!! jag vet att du har hittat på nåt för det är bara då du ligger där!!     Fasen oxå, nu ha...

Av Elliot - 9 mars 2011 00:13

Hallå där nu är jag tillbaka...... Häromdagen hade Kulan handlat en hel kasse mat bara till mig,  mums... trodde jag       "Men ELLIOT, låt bli maten,"" skränade Kulan.    Klart det är min mat", sa jag "det är ju en hund på bild på påsen ,då ä...

Av Elliot - 24 februari 2011 23:15

    Hallo hallo,Elliot calling. Ser ni mig???      I måndags så sa Kulan till mig att " Nu Elliot så skall husse och jag tapetsera, måla och byta golv i TV-rummet, så du skall få åka tilll Mia på sportlov några dagar"  Och inte blev väl jag specie...

Av Elliot - 17 februari 2011 01:28

   Ja, som sagt Sacco har ju varit här och sovit över. Han kom med sin matte i lördags förmiddag. "Nu skall du stanna över natten här hos Elliot" sa hon " för husse och jag skall på fest"      Vaaa. "Ska JAG SOVA HÄR" sa Sacco helt förskräckt, ...

Av Elliot - 11 februari 2011 00:55

Tjabba... Elliot här... Nu har hon gjort det igen Kulan.... förnedrat mig alltså! " Kom lille gubben", sa hon och rösten var lika len som det smör jag åt upp höromdagen " du skall få prova en sak"..   Det är så att hon och Mia har fått beställn...

Presentation


Man är väl Itaienare...

Klocka

>

Väder

Vädret Trollhättan

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards